SPRING MOOD

FullSizeRender

Holaaa peeps! I could officially state that the spring has made an entrance to Finland. Finally. During spring time I always get super inspired by the upcoming summer and all the colours which come out under the snow and the darknesss. I guess that can also be seen from my Instagram feed too... Haha, all of a sudden I start to like colours on my pictures rather than just black and white. Black and white pictures are still awesome and simple, but when I don't want to lose the persona in my pictures I enjoy a little pop of colour. ;)

Besides working on my Instagram pictures, I've been working with my office room too, which is actually almost furnished and done. I also switched things around in my bedroom, so I will be doing an updated tour video of these two rooms. By the way, have you already watched my newest Q & A -video on YouTube? :)

IMG_4940

Finnish translation:
Helouuu peeps! Mää voin ehkä nyt virallisesti väittää, että kevät on tullu Suomeen. Vihdoin. Keväällä musta tulee aina ihan super inspiroitunu tulevasta kesästä ja kaikista niistä väreistä, mitkä kaivautuu lumen ja pimeyden alta. Arvelen että se näkyy myös mun Instagram -feedistä... Haha, yht'äkkiä alanki tykkäämään väreistä enemmän kun mustasta ja valkosesta. Mustat ja valkoset kuvat on silti huippuja ja ihanan yksinkertasia, mutta kun en halua kuitenkaan hävittää sitä persoonaa mun kuvista niin tykkään värillisestä menosta kuvissa nyt. ;)

Instagram -kuvien lisäksi mää oon myös touhunnu mun toimistohuoneen ympärillä, mikä on itse asiassa kohta jo kalustettu ja valmis. Mää vaihtelin myös juttuja mun makuuhuoneessa, joten tuun tekemään päivitety esittelyvideon näistä kahdesta huoneesta. Ainiin muuten, ootko jo kattonut mun uusimman Q & A -videon YouTubesta? :)